svejsa2000-c-e-andersen-svmmehalsudstyr-rustfrit

C.E. Andersen overtager Svejsa2000

Nakskov-firmaet C.E. Andersen vil fremover også levere rustfrit udstyr til svømmehaller. C.E. Andersen har nemlig pr. 1. juli 2017 overtaget virksomheden Svejsa2000, som specialiserer sig i rustfrit svømmehalsudstyr, borde/bænke og industriudstyr.

– Stål på os! lyder mottoet fra Svejsa2000, som har et omfattende kvalitetsprogram af svømmehalsudstyr, borde/bænke og industriudstyr i rustfrit stål – og mere end 45 års erfaring med produktion og vedligeholdelse af vipper, stande, lejdere, startskamler med mere. Fremover vil Svejsa2000s produkter være en naturlig del af C.E. Andersens produktkatalog, for Nakskovfirmaet har overtaget Svejsa2000.

Ægteparret Lone og Hans Jørgen Pedersen har drevet Svejsa2000 siden år 2000, men træder tilbage for at hellige sig deres otium. De vil dog stadig være på sidelinje og assistere i virksomheden med deres specialviden om svømmehalsbranchen og de særlige krav der er forbundet til den.

Kommer kunderne til gode

– Det har været helt naturligt for os at lægge de to virksomheder sammen, for vi arbejder begge på at lave kvalitetsprodukter i rustfrit stål, fortæller C.E. Andersen-direktør Martin Stærke.

– Svømmehalsprodukterne passer fint ind i vores øvrige produktion, og de vil fremover blive produceret i Nakskov. Salg og mindre serviceopgaver vil fortsat blive udført fra Svejsa2000’s hidtidige adresse i Karlslunde.

Martin Stærke er overbevist om, at det i sidste ende vil komme kunderne til gode, at C.E. Andersen og Svejsa2000 nu bliver ét: – Så kan vi nemlig dele kompetencer og blive endnu bedre, og det vil naturligvis være en fordel for vores kunder, at vi nu bliver endnu mere specialiserede i bearbejdning af rustfrit stål.

– Vi glæder os til et nyt samarbejde, i en ny branche med nye kunder, og vi ser frem til at servicere dem med samme høje kvalitet og knowhow som man kender det fra Svejsa2000, fortæller Martin Stærke.

Branchen som en livsstil

Samtidig med sammenlægningen er Tina Nygaard blevet freelanceansat til at varetage salget af bassinudstyr.  Et arbejde, som hun går ind i med stor entusiasme.

– Når en branche bare er blevet en livsstil og byder ind med fantastiske muligheder – hvad kan jeg så andet end være taknemmelig, fortæller Tina Nygaard.

Martin Stærke glæder sig også over det nye samarbejd: -Tina har et kæmpe netværk i svømmehalsbranchen, som vi vil drage stor fordel af, og med hendes energi og professionelle mindset er jeg sikker på, at vi begge får succes, siger han.

Læs mere om vipper.

Læs mere om bassinudstyr til svømmehaller.

Læs om vores borde og bænke her.

Læs mere om Svejsa 2000.

Kontakt os her.

Start typing and press Enter to search