svejsa2000-c-e-andersen-svmmehalsudstyr-rustfrit

Svejsa2000 - rustfrit udstyr til svømmehaller

Nakskov-firmaet C.E. Andersen har siden 2017 også leveret rustfrit udstyr til svømmehaller, efter overtagelsen af virksomheden Svejsa2000, som specialiserer sig i rustfrit svømmehalsudstyr, borde/bænke og industriudstyr.

– Stål på os! lyder mottoet fra Svejsa2000, som har et omfattende kvalitetsprogram af svømmehalsudstyr, borde/bænke og industriudstyr i rustfrit stål – og mere end 45 års erfaring med produktion og vedligeholdelse af vipper, stande, lejdere, startskamler med mere. Svejsa2000s produkter er i dag en naturlig del af C.E. Andersens produktkatalog.

Kommer kunderne til gode

– Det har været helt naturligt for os at lægge de to virksomheder sammen, for vi arbejder begge på at lave kvalitetsprodukter i rustfrit stål, fortæller C.E. Andersen-direktør Martin Stærke.

– Svømmehalsprodukterne passer fint ind i vores øvrige produktion, og de bliver i dag produceret i Nakskov. Salg og mindre serviceopgaver bliver stadig udført fra Svejsa2000’s oprindelige adresse i Karlslunde.

Martin Stærke mener, at det i sidste ende kommer kunderne til gode, at C.E. Andersen og Svejsa2000 er blevet ét: – Vi deler vores kompetencer og er blevet endnu bedre, og det er naturligvis kun en fordel for vores kunder, at vi nu er blevet endnu mere specialiserede i bearbejdning af rustfrit stål.

Læs mere om vipper.

Læs mere om bassinudstyr til svømmehaller.

Læs om vores borde og bænke her.

Læs mere om Svejsa 2000.

Kontakt os her.

Start typing and press Enter to search