svejsa2000-rustfrit-svmmehal-udstyr-1

Om Svejsa2000

Svejsa A/S startede tilbage i 1950 som en smede- og maskinfabrik, men blev hurtigt specialiseret i bassinudstyr i rustfrit stål.

Efter 1999 videreførte smedemester Hans-Jørgen Pedersen virksomheden som Svejsa2000 A/S.

D. 1. juli 2017 opkøbte Nakskovfirmaet C.E. Andersen Svejsa2000. Virksomhederne udveksler nu kompetencer og er blevet endnu mere specialiserede i bearbejdning af rustfrit stål – samt fremstilling af specialopgaver efter kundens specifikke ønsker.

Specialister i rustfrit stål

Gennem årene har vi opbygget stor knowhow om rustfrit bassinudstyr, og Svejsa2000 er blevet førende på markedet, ikke kun i Danmark, men også i Skandinavien. I Europa finder du også vores produkter i mange svømmehaller.

Hos Svejsa2000 er vi specialister i:

  • Fremstilling og renovering af vippestande i rustfrit stål.
  • Skridsikker coatning af de olympiske vippebrædder fra Durafirm.
  • Fremstilling af rustfrit bassinudstyr, som lejdere, trapper, barrer, standere m.m.
  • Renovering af eksisterende rustfrit bassinudstyr.
  • Indstøbningsdele til banetove, standere, m.m. i rustfrit stål.
  • Specialopgaver i rustfrit stål til det korrosive miljø i svømmehaller.

Vores udstyr bruges i offentlige svømmehaller, friluftsbade, wellnesscentre og på campingpladser.

Svejsa2000s lokaler i Karlslunde er specielt indrettet til fremstilling af rustfrie syrefaste stålprodukter. Det er her, vi udvikler professionelt bassinudstyr og løser specialopgaver for svømmehaller i hele Skandinavien og Europa. En del af produktionen foregår også i Nakskov efter sammenlægningen af de to virksomheder.

Du kan altid kontakte os for specialopgaver i rustfrit stål til det korrosive miljø i svømmehaller, og vi fremstiller efter kundespecifikke tegninger eller tegninger som Svejsa2000 leverer.

Vores produkter

Det rustfrie bassinudstyr er fremstillet efter gældende standarder, og alt rustfrit stålmateriale er i kvalitet 1.4435/1.4436/1.4462 eller tilsvarende med høj molybdenindhold.

Kontakt os her.

Start typing and press Enter to search